Helli itseäsi laadukkaalla kasvohoidolla.

Käytämme hoidoissamme huippulaadukkaita Ekopharma ja Medik8-ihonhoitotuotteita parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Jokaisen iho on uniikki ja siksi suunnittelemme hoidon aina sinun tarpeittesi mukaan.

Muistathan varata aikaa hoitokerrasta riippuen esitetietoja ja ihonhoidon neuvontaa varten !Ekopharma

ekopharma-helsinki-logo

Ekopharma Herukka -kasvohoito

Hajusteeton Herukka- kasvohoito on kehitetty herkälle iholle ja se on ihanteellinen myös atooppisen ihon hoidossa. Mustaherukan vitamiinit ja siemenöljyn ihanteelliset omegarasvahapot hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa.

Herukka-hoitolinja sisältää ihoa vahvistavaa ja sen sävyä tasoittavaa C-vitamiinia. Luonnolliset, kasviperäiset peptidit vahvistavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja puolustuskykyä.

Sertifioitua, kotimaista luonnonkosmetiikkaa lähituotantona.

45 min 59 €

Ekopharma Karpalo -kasvohoito

Karpalo- kasvohoito tasapainottaa ihoa ja vähentää sen tulehdusta. Karpalon antimikrobiset ainesosat puhdistavat ihoa ja tasapainottavat talintuotantoa. Karpalo sisältää puhdistavia antioksidantteja, jotka ehkäisevät mikrobien kasvua. Karpalon siemenöljy on erittäin antioksidanttinen öljy, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Karpalo-hoitolinja sisältää ihon talintuotantoa sekä pH:ta tasapaonittavia ainesosia. Piparminttuöljy raikastaa ja puhdistaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Karpalo-hoitolinjaan kuuluvat myös aknen ja ruusufinnin hoitoon kehitetyt erikoishoitotuotteet.

Sertifioitua, kotimaista luonnonkosmetiikkaa lähituotantona.

60 min 69 €

Ekopharma Tyrni -kasvohoito

Antioksidanttinen Tyrni-kasvohoito kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun sekä suojaa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tyrni sisältää paljon karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini on tärkeää nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi.

Tyrni-hoitolinjan anti-age-peptidit tehostavat kollageenin muodostusta, ne lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon täyteläisyyttä. C-vitamiini parantaa ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa hoitolinjan antioksidanttisia vaikutuksia. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia.

Sertifioitua, kotimaista luonnonkosmetiikkaa lähituotantona.

60 min 69 €

Ekopharma Vadelma -kasvohoito

Kosteuttava Vadelma-kasvohoito heleyttää ja pehmentää ihoa. Vadelman sokerit kosteuttavat ja sen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet ehkäisevät ihoa kuivumiselta. Antioksidanttinen vadelman siemenöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta.

Vadelma-hoitolinjan keramidit ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä,jotka iholle lisättynä vahvistavat ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista. Ksylitoli sitoo kosteutta itseensä ja estää sen haihtumista iholta sekä aktivoi ihon omaa hyaluronihapon toimintaa. Lapista poimittu tupasvilla on kotimainen tehokosteuttava raaka-aine, joka suojaa ja hoitaa ihoa.

Sertifioitua, kotimaista luonnonkosmetiikkaa lähituotantona.

45 min 59 €

Ihonhoidon neuvonta ja tuoteostot

Voit varata ajan henkilökohtaiseen ihonhoidon neuvontaan sekä apua ihonhoitotuotteiden valintaan.

30 min 0 €

Lämpöneulaus 30 min.

Edustaa uusinta tekniikkaa couperosan, hiusverisuonten, teleangiektasioiden sekä punaisten pistemäisten verisuoniluomien poistossa.

Säärissä, reisissä, kasvoilla ja muualla vartalolla olevat häiritsevät pintaverisuonet häviävät pysyvästi. Hoito on todella tehokasta. Hoitolakäynnin aikana ehtii poistamaan 80-100 cm pintaverisuonia. Keskimäärin hoitokertoja on 1-3. Hoidon jälkeen voi heti palata arkirutiineishin.

89 €

 

Lymfa&Light -kasvohoito

Hoito sisältää kuorinnan,koneellisen lymfan, led-valoterapian, seerumin ekä naamion.

Koneellinen lymfa on laitteella tehtävä lymfaterapian menetelmä joka tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa,poistaa kuona-aineita sekä turvotusta. Erittäin rentouttava.

Led-valohoidolla on ihoa parantava ja luonnollisesti uudistava vaikutus. Punaista Led-valoa käytetään tehostamaan ihon normaalia toimintaa,tasoittamaan ryppyjä ja juonteita,ihon sävyä sekä arpia.

60 min 72 €

Mediwawe Take Ten -hoito 45 min.

Parantaa kasvojen kokonaisvaltaista hyvinvointia, kontrolloitu lihasmassan kasvattaminen kiinteyttää ja kohottaa kasvoja.
29-54 €

medik9-logo-t

MEDISPA-KASVOHOIDOT

Medik8 Calming Facial -kasvohoito

Hellävarainen, rauhoittava kasvohoito, mikä rauhoittaa välittömästi tulehtunutta, kuumottavaa, punoittavaa, herkää ja ärtynyttä ihoa hyödyntäen älykkäitä ihoa palauttavia hoitoratkaisuja. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen,entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, rauhoittavat seerumit, hyaluronihappo-tehonaamion, hoitovoiteet, kerta-annoksen Retinol 3TR Intense kotiin käytettäväksi.

60 min 69,00 €

MEDIK8 CLARITY FACIAL -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito on kohdistettu rasvaiselle, ongelmaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Talineritystä tasapainottavat tuotteet rauhoittavat ja palauttavat puhtauden tunteen iholle. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen,entsymaattisen kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion, seerumit, hoitovoiteet. Kerta-annoksen Crystal Retinal 3 kotiin käytettäväksi.

60 min 69 €

MEDIK8 DEEP HYDRATION FACIAL -kasvohoito

Kokonaisvaltaisesti ihoa ravitseva ja pehmittävä kasvohoito palauttaa elinvoiman samealle-, hilseilevälle iholle sekä iholle jonka suojamekanismi on heikentynyt. Hellävarainen kuorinta tukee kokonaisvaltaista ja pitkäkestoista syväkosteuttavaa vaikutusta. Hoito sisätää tuplapuhdistuksen, entsymaattisen että mekaanisen kuorinnan, hieronnan, naamion, seerumit, hoitovoiteet, Crystal Retinal 3 kerta-annoksen kotiin tehostamaan hoidon vaikutusta.

60 min 69 €

MEDIK8 PLATINUM FACIAL -kasvohoito

Rentouttava ja nuorentava kasvohoito jonka platinalla tehostettu Age Defying Platinum Mask kohottaa,uudistaa ja kiinteyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaan ja hyvinvoivan. Hoito sisältää tuplappuhdistuksen, entsymaattisen sekä mekaanisen kuorinnan, hieronnan, tehonaamion, seerumit sekä hoitovoiteet, kerta-annoksen Crystal Retinal 3 kotiin käytettäväksi.

75 min 79 €

MEDIK8 PORE REFINING FACIAL -kasvohoito

Kohdistetut aktiiviaineet ja hellävarainen kuorinta vähentävät tukkeumia ja edesauttavat saavuttamaan tasaisemman ihon ilman näkyviä, laajentuneita huokosia. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, mekaanisen sekä entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, seerumit, naamion, hoitovoiteet, kerta-annoksen Crystal Retinal 3 kotiin käytettäväksi.

45 min 59 €

MEDIK8 GLOWING FACIAL -kasvohoito

Ylellinen, heleyttävä hoito kirkastaa ihon. Tuloksellinen kasvohoito vaalentaa olemassa olevaa pigmentaatiota ja kirkastaa epätasaista ihonsävyä. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, mekaanisen sekä entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, vaalentavat seerumit, tehonaamion, hoitovoiteet, kerta-annoksen Retinol 3 TR seerumia kotiin käytettäväksi.

60 min 69 € 

MEDISPA-puhdistava hoito selälle

Talineritystä tasapainoittava hoito selälle. Hoito sisältää sekä mekaanisen että kemiallisen kuorinnan,mekaanisen puhdistuksen,tehoseerumin,naamion,hoitovoiteen.

60 min 69 € 

MEDIK8 PEELING -KASVOHOIDOT

SUPERFACIAL-kevyt kuorinta

Kevyt entsymaattinen kuorinta kaikille ihotyypeille. Omiaan väsyneelle, samealle iholle.

35 min 85 €

LIGHT PEEL-kaikille ihotyypeille

Myös herkälle iholle. Hyvä vaihtoehto myös ensimmäiseen kemialliseen kuorintaan

35 min 95 €

WHITE PEEL-ihon sävyn epätasaisuuksiin

Kemiallinen kuorinta pigmentaatiolle ja kirkastamaan ihon sävyä.

45 min 95 €

BETA PEEL-epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle

Kemiallinen kuorinta epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Aknearpiin.

45 min 95 €

AGE PEEL anti-age kuorinta

Kemiallinen kuorinta hienoisiin ryppyihin ja juonteisiin.

45 min 95 €

EYE PEEL silmänympärysiholle

Tehokas kuorinta silmiänympärysiholle. Vaihtoehto myös kevyempään kasvojen kuorintaan.
 

45 min 95 €

hydrafacial-logo

HYDRAFACIAL™ HYDRATION -KASVOHOITO

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

97 €
Decolte 32 €

HYDRAFACIAL™ DEEP CLEAN-KASVOHOITO

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

137 € Decolte 72 €

HYDRAFACIAL™ ANTIAGE -KASVOHOITO

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.

 157 €
Decolte 87 €

HYDRAFACIAL™ SPECIAL -KASVOHOITO

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal™ happokuorinta.

145 €

HYDRAFACIAL™ CLEAN & HYDRATE -HOITO SELÄLLE

112 €

HYDRAFACIAL™ CLEAN & HYDRATE -HOITO KÄSIVARSILLE

97 € 

HYDRAFACIAL™ CLEAN & HYDRATE -HOITO SÄÄRILLE

97 €

dermapen

DERMAPEN 4 MIKRONEULAUS

Dermapen 4 hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä. Dermapen 4 liikkuu iholla kivuttomasti, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni-ja elastaanituotantoa kudoksessa.

Dermapen 4:llä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita,kuten silmänympärystä, huulia, nenää, kaulaa ja decolleteeta. Huom! Jos sinulla on taipumus saada huuliherpes,tulee sisäinen tablettilääkitys aloittaa 3 päivää ennen neulaushoitoa. Jos on muita perusssairauksia/lääkityksiä,ota yhteyttä hoitolaan ennen hoitoa.

165 €, 105 min.
Hoitoon on mahdollista yhdistää Uber-Pro-happokuorinta lisähintaan 40 €.