Siirry suoraan sisältöön

Helli itseäsi laadukkaalla kasvohoidolla.

Käytämme hoidoissamme huippulaadukkaita Medik8-ihonhoitotuotteita parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Jokaisen iho on uniikki ja siksi suunnittelemme hoidon aina sinun tarpeittesi mukaan.

Muistathan varata aikaa hoitokerrasta riippuen esitetietoja ja ihonhoidon neuvontaa varten.

Tuoteostot/ihon kunnon kartoitus

Ihon kunnon kartoituksen hinta on 10 €, mikä hyvitetään tuoteostoista.

30 min 10 €

Lämpöneulaus 30 min.

Edustaa uusinta tekniikkaa couperosan, hiusverisuonten, teleangiektasioiden sekä punaisten pistemäisten verisuoniluomien poistossa.

Säärissä, reisissä, kasvoilla ja muualla vartalolla olevat häiritsevät pintaverisuonet häviävät pysyvästi. Hoito on todella tehokasta. Hoitolakäynnin aikana ehtii poistamaan 80-100 cm pintaverisuonia. Keskimäärin hoitokertoja on 1-3. Hoidon jälkeen voi heti palata arkirutiineishin.

89 €

 

Mediwawe Take Ten -hoito 45 min.

Parantaa kasvojen kokonaisvaltaista hyvinvointia, kontrolloitu lihasmassan kasvattaminen kiinteyttää ja kohottaa kasvoja.
29-54 €

medik9-logo-t

MEDISPA-KASVOHOIDOT

Medik8 Calming Facial -kasvohoito

Hellävarainen, rauhoittava kasvohoito, mikä rauhoittaa välittömästi tulehtunutta, kuumottavaa, punoittavaa, herkää ja ärtynyttä ihoa hyödyntäen älykkäitä ihoa palauttavia hoitoratkaisuja. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen,entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, rauhoittavat seerumit, hyaluronihappo-tehonaamion, hoitovoiteet, kerta-annoksen Retinol 3TR Intense kotiin käytettäväksi.

60 min 72,00 €

MEDIK8 CLARITY FACIAL -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito on kohdistettu rasvaiselle, ongelmaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Talineritystä tasapainottavat tuotteet rauhoittavat ja palauttavat puhtauden tunteen iholle. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen,entsymaattisen kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion, seerumit, hoitovoiteet. Kerta-annoksen Crystal Retinal 3 kotiin käytettäväksi.

60 min 72 €

MEDIK8 DEEP HYDRATION FACIAL -kasvohoito

Kokonaisvaltaisesti ihoa ravitseva ja pehmittävä kasvohoito palauttaa elinvoiman samealle-, hilseilevälle iholle sekä iholle jonka suojamekanismi on heikentynyt. Hellävarainen kuorinta tukee kokonaisvaltaista ja pitkäkestoista syväkosteuttavaa vaikutusta. Hoito sisätää tuplapuhdistuksen, entsymaattisen että mekaanisen kuorinnan, hieronnan, naamion, seerumit, hoitovoiteet, Crystal Retinal 3 kerta-annoksen kotiin tehostamaan hoidon vaikutusta.

60 min 72 €

MEDIK8 PLATINUM FACIAL -kasvohoito

Rentouttava ja nuorentava kasvohoito jonka platinalla tehostettu Age Defying Platinum Mask kohottaa,uudistaa ja kiinteyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaan ja hyvinvoivan. Hoito sisältää tuplappuhdistuksen, entsymaattisen sekä mekaanisen kuorinnan, hieronnan, tehonaamion, seerumit sekä hoitovoiteet, kerta-annoksen Crystal Retinal 3 kotiin käytettäväksi.

75 min 85 €

MEDIK8 PORE REFINING FACIAL -kasvohoito

Kohdistetut aktiiviaineet ja hellävarainen kuorinta vähentävät tukkeumia ja edesauttavat saavuttamaan tasaisemman ihon ilman näkyviä, laajentuneita huokosia. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, mekaanisen sekä entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, seerumit, naamion, hoitovoiteet, kerta-annoksen Crystal Retinal 3 kotiin käytettäväksi.

60 min 72 €

MEDIK8 PEELING -KASVOHOIDOT

CLARITY-kemiallinen kuorinta

Tehokas happoyhdistelmä puhdistaa epäpuhtauksia ja avaa tukkeutuneita huokosia. Vähentää näppylöitä nopeasti sekä vähentää uusien muodostumista.

45 min 95 €

EVEN-kemiallinen kuorinta

Kirkastava kemiallinen kuorinta on suunniteltu erityisesti aurinkovaurioiden, hyperpigmentaation sekä samean ja epätasaisen ihosävyn hoitoon. Hoito vaalentaa pigmenttimuutoksia ja tekee ihosta heleän ja tasaisen sävyn.

45 min 95 €

REWIND-kemiallinen kuorinta

Hoito tehostaa kollageenin tuotantoa,vähentää juonteiden ja ihon virheiden näkyvyyttä. Ihosta tulee tasainen ja uudistunut.

45 min 95 €

EYE REVEAL- kemiallinen kuorinta

Erittäin hellävarainen ja tehokas happoseos silmänympärysihon ikääntymisen merkkeihin.
 

45 min 75 €

SENSITIVE PHA- kemiallinen kuorinta

Täydellinen erityisen herkälle ja punoitukseen taipuvalle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta.

45 min 95 €

UNIVERSAL AHA-kemiallinen kuorinta

Sopii kaikille ja kaikkiin ihon tarpeisiin. Kirkastaa, tasoittaa, puhdistaa ja elvyttää ihoa.

45 min 95 €

hydrafacial-logo

HydraFacial™ Signature Treatment

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon antioksidantteja, peptidejä sekä hyaluronihappoa, jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.Hoitoaika 25-45 min.

97 €,  45 min

HydraFacial™ Clarifying

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.Hoitoaika 25-45 min.

137 €,  45 min

HydraFacial™ Age Refinement

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.Hoitoaika 25-45 min.

157 €, 45 min.

HydraFacial™ Platinum

Koe kaikkein täydellisin Hydrafacial-kasvohoito! Aloita kuona-aineiden poistolla lynfaterapian avulla. Jatka syväkuorinnalla, ihohuokosten tyhjennyksellä ja kosteutuksella. Tehosta hoitoa juuri tiettyyn iho-ongelmaan parhaiten soveltuvan ampullin hoitavilla aineilla. LED-valohoito loppuvaiheessa kruunaa kokemuksen. Hoidon kesto 45-60 min.

230 €,  1 t

Lymfa&Light -kasvohoito

Hoito sisältää kuorinnan,koneellisen lymfan, led-valoterapian, seerumin ekä naamion.

Koneellinen lymfa on laitteella tehtävä lymfaterapian menetelmä joka tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa,poistaa kuona-aineita sekä turvotusta. Erittäin rentouttava.

Led-valohoidolla on ihoa parantava ja luonnollisesti uudistava vaikutus. Punaista Led-valoa käytetään tehostamaan ihon normaalia toimintaa,tasoittamaan ryppyjä ja juonteita,ihon sävyä sekä arpia.

60 min 72 €

dermapen

DERMAPEN 4 MIKRONEULAUS

Dermapen 4 hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä. Dermapen 4 liikkuu iholla kivuttomasti, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni-ja elastaanituotantoa kudoksessa.

Dermapen 4:llä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita,kuten silmänympärystä, huulia, nenää, kaulaa ja decolleteeta. Huom! Jos sinulla on taipumus saada huuliherpes,tulee sisäinen tablettilääkitys aloittaa 3 päivää ennen neulaushoitoa. Jos on muita perusssairauksia/lääkityksiä,ota yhteyttä hoitolaan ennen hoitoa.

165 €, 75 min.
Hoitoon on mahdollista yhdistää Uber-Pro-happokuorinta lisähintaan 40 €.

Caretech RF-Cryo

Radiofrekvenssi-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia , pintakapillaareja  ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. 

Käytössämme on tripolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella. Koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti , saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

RF on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta ,ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa n.4-8 kerran sarjana. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

129 € (kasvot & kaula), 45 min.

CaretechMeso – neulaton mesoterapiahoito

Caretech Meso – neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektromosis menetelmää jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia jolla tehoaineet pääsevät ihoneri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä.

Caretech Meso antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä, ilman infektioriskiä.

Imeytettävien tehoaineiden avulla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin kuten rypyt, juonteet, väsyneeseen, sameaan ihoon.

Caretech Mesoterapiahoitoon kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti miimisten lihasten jännitysten laukaisuun, mikroverenkierron stimuloimiseen, ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen. Hoidolla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä piennetään kaksoisleukaa.

Caretech Meso – hoidossa on myös mukana terapeuttinen CRYO/LED väriterapia jolla viimeistellään ja viilennetään tehokkaasti solukanavia mikä mahdollistaa hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen sekä vähentää vaikuttavien aineiden hapettumista. Hoito stimuloi mikroverenkiertoa sekä supistaa erittäin tehokkaasti ihohuokosia ihon pintaa desinfioiden.

Caretech Mesoterapia- hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 4-6 hoitokerran sarjana jolloin hoitoväliksi suositellaan n.4 vkoa.

Cretech Meso  on mahdollista yhdistää Caretech RF- Cryo- hoitoon, näin saa hoidoista parhaan mahdollisen tuloksen. 

Caretech Meso – neulaton mesoterapiahoito 115 € , 45 min.